onsdag 8. september 2010

Tur, trening og hjemmebesøk av Cora

Idag kom Gerd Marit og Cora så vi kunne gå båndtur, ha litt trening og besøk hjemme hos oss.
Vi møtte Cora og Gerd Marit på parkeringen og gikk bort til mosvannet. De gikk litt for seg selv og litt bundet sammen. De drar enda ganske mye når de går sammen og prøver å gå litt fra hverandre men de finner nok ut av det etterhvert. Alle turene våre vil heller ikke bli i samme bånd når Cora skal være her. Henning er jo også hjemme så vi kan gå begge to med  hver sin hund, eller de kan få hver sin tur. Men noen ganger er det sikkert greit at man gå med begge hundene i samme bånd.

Double-trouble2 Double-trouble3

                     Koordinering
                          Koordinering når den ene må tisse og den andre må vente

Da vi gikk rundt mosvannet ble det litt trening med Cora, hun gikk såå fint ved siden av meg. Tror det hjalp på at det var kyllingfilet som godbiter :-) Gibson var mest intressert i å snuse/tisse.

På vei tilbake stoppet vi på grusbanen rett ved oss for å trene litt. Jeg og Gibson trente på plass, bli og kontakt. Han trenger å trene med forstyrrelser, han reagerer nemlig fort på lyder. Han liker ikke høye smellelyder og er fort var på dette. Så vi får ta noen minutter trening utendørs hver dag. Og når han klarer det en plass får vi skifte plass/evt plass med mer lyder.
IMG_2394 
Gibson trener på plass

Flinke Cora

Cora-korrekt-sitt Cora-marsj3

Gibson-tilskuer2
Gibson ser på når Cora jobber

Til slutt et par fine bilder av Gibson gutten min, også tatt av Gerd Marit:

Fine-Brorsan

IMG_2397

Så var det tid for Cora å bli med oss inn. Det gikk enda bedre enn sist da vi gikk inn, men tror Cora blir litt usikker på Gibson. Hun kjenner han ikke helt igjen for hvordan hun er vandt til at han er. Han vil kose, leke og lager myye lyd. Han blir vell det man kan kalle litt høy…  Men de finner nok ut av det etter en stund. Vi får ta et besøk neste uke også. 19 dager (Gerd Marit har nedtelling til ferien :D ) til hun skal være hos oss!

Nå er det en sliten Gibson som ligger på sofaen og snorker :-)

1 kommentar:

  1. Nå var du kjappe! Bilder kommer, jeg sender de på mailen, jeg. Hyggelig tur og treningsøkt i dag. Cora fikk et litt lenger opphold i bilen på vei hjem da jeg måtte innom butikken. Og bilen uten at den er i bevegelse - ikke kult. Hun var derfor litt ekstra gira da vi kome hjem, og nå endelig har hun sloknet. Mange inntrykk.

    SvarSlett