tirsdag 15. desember 2009

Snart jul

Lørdag så var vi først en tur i hundeskogen, Gibson var veldig løs i magen. Så spruten stod ut faktisk. Stakkars gutt, lurte litt på hva han kunne ha fått i seg. Jeg og Henning hadde nemlig ikke gitt ham noenting annet enn tørrfor dagen før og lørdag. Men vet han hadde seg en tur innom besteforeldrene til Henning på fredagen, og gjett hva han hadde fått. RIBBE. Har jo gitt beskjed før ang det å fore ham og det har blitt mye bedre, men måtte altså gi beskjed at det må de ikke finne på å gi noen hunder igjen. Cora ble jo også veldig dårlig av ribbe for en liten stund tilbake siden, og det ble hunden til ei vennine av meg også.
Siden planen vår var en tur til julebyen egersund så fullførte vi det selv om Gibson ikke var helt i form. Satset på at det gikk over.
Da vi kom til egersund var det veeldig mye folk. Gibson er jo ikke så veldig glad i slike store folkemengder, men det gikk greit. Fikk sett oss litt rundt, møtte faktisk foreldrene mine som også hadde tatt seg en tur til egersund den dagen. Etter noen timer gikk turen hjem igjen og jeg tror jammen Gibson var glad for at vi skulle kjøre hjem igjen. Da oppdaget jeg at det faktisk hadde lekket litt i buret på vei bort, så dårlig var han i magen stakkars. Han hadde ikke gitt beskjed at han måtte ut.
Da vi var hjemme igjen fikk han en vask og zoolac og soafen ble inntatt for oss alle resten av kvelden :-)

Søndag var Gibson bra igjen i magen, heldigvis!! Vi hadde bestemt at dette skulle bli en rolig dag siden lørdag var en dag med mye inntrykk. Vi har fått beroligende tabletter av veterinæren som Gibson skal få på nyttårsaften og fikk bekjed om å teste en før så vi vet hvordan den virker og hvor lenge den sitter i. Han fikk den klokka 12. Gikk en god stund før jeg følte vi kunne se noe virkning. 14.30, merket jeg han slet litt mer enn ellers med å hoppe opp i sofaen og slet med å holde seg våken. Men han ville absolutt ikke legge seg ned. Virket som han strittet imot å bli trøtt. Da ble han kommandert til å legge seg i sengen og han sov snaue to timer. Så var han energisk igjen. Så vil ikke si at tabletten hadde store virkningen.
Siden det var juleåpent i byen hadde jeg og Henning et par småærende der. Men det var toppen 20 minutter. Dette var akkurat passe luftetur for Gibson. Nyttårsaften skal vi ha dap i kontakten og så får vi se det an hvor mye fyverkeri det er dit vi skal om det blir nødvendig å ta tabletter.

Må slenge med noen mobilbilder

Først et av det sjarmerende hjemmelaga pepperkakehuset :)










Gibson venter i bilen mens Henning og faren sjekker hva som er galt med bilen vår


Kos på sofaen

















Siden det nærmer seg jul måtte vi frem med camera for å ta julebilde. Bildene er sendt ut. Her er noen av bildene vi tok

Først noen forsøk på å ta bilde med nisselue på






For noe tull, jeg vil ikke ha den nisselua på












Javell fornøyd nå?? Ble jo bra til slutt, men siden vi hadde nisselue på i fjor også falt valget på et uten

Så det ble dette:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar