søndag 8. november 2009

Kennelhoste? :(

Da ser det desverre ut som Gibson også har fått kennelhoste :(
Han var med Khan på mandag og på tirsdagen ble Khan syk. Han var hos veterinæren på torsdag og fikk antibiotika for det.
Jeg trodde at Gibson slapp unna, men leste at det tar 7-14 dager før det bryter ut.
Så sent igår kveld begynte det. Trodde først at det kunne være et ben han hadde satt fast i halsen. Han brekte seg/tørrhoste mye. Men når det bare fortsatte utover natten og idag så er det sikkert kennelhosten han har blitt smittet av. Kommer litt slim opp innimellom. Han er en smule slappere og mer sytete enn han pleier, men har fortsatt god matlyst.
Vi får håpe det går over av seg selv uten at vi trenger antibiotika. Får se det an noen dager. Veterinæren hadde sagt når de var der med Khan at det florerer med kennelhoste rundt om i distriktet for tiden.
Til slutt et bilde av godgutten på tur i skogen tidligere i uken

5 kommentarer:

  1. Nå - hvordan går det med gutten? Ser det ut til å være litt bedre eller?

    SvarSlett
  2. Sendte deg en mail med link til et emne på Canis om kennel hoste.

    Kurset er kjekt ja - og i tillegg til lydighet får man tips å bruke for å gjøre bånd-turene litt mer interessante og som krever litt jobbing uten at hunden må legge høy-aktivitet på - eller rolige innesysler - target trening med snute eller labb, bakåartskontroll eller spor-søk etter leker/godbiter - eller luktidiskriminering - eller doggy-zen. Alt er med klikker eller "godlyd", da. Når Cora hadde snev av dette var ikke det å gå lange turer i kaldt og vind (som det var da) noe som gjorde henne bedre. Du hadde jo en aktivitetsbok? Kjekt å finne på ting som gjør de slitene uten å bli hypre - Cora feks blir super sliten av å jobbe med å gå fint i bånd - kveldsturene blir mer "effektive" med tanke på å slite henne litt ut og få henneroet ned for kvelden igjen.

    SvarSlett
  3. Heia - hvordan er det i heimen - er gutten på bedringens vei eller?

    SvarSlett
  4. God kveld - ser nå at været ikke akkurat er bra, men jeg satser på å komme meg opp på Åsen banen i morgen. Skal dere?

    SvarSlett
  5. Uff, kennelhoste er kjedelig! Jeg tror det var kennelhoste Nadira hadde for litt siden også... Heldigvis fikk hun det ikke så kraftig.
    Håper at Gibson blir frisk snart, god bedring til gutten!! :)

    SvarSlett