tirsdag 3. november 2009

Besøk

Idag har jeg hatt fri så vi har hatt besøk to ganger. Først av barndomsvennina mi Linn, Gibson er såå glad i henne og elsker å ha henne på besøk. Masse kos og alt er bare stas. Gikk fint når hun banket på døra også. Han farer bort til døra og bjeffer så klart, men ble kommandert på plassen sin og lå der og ventet til han fikk lov å gå bort å hilse :-)

Ikveld har vi hatt besøk av ei annen vennine. Heter Linn hun også. Gibson liker ikke Linn. Og det har tidligere ikke fungert å ha henne på besøk. Han har måttet være i buret når hun er her. Idag møtte vi henne ute (noe vi også har prøvd tidligere uten hell). Han var glad for å se henne, fikk hilse på henne og det så virkelig positivt ut.
Når vi kom inn gikk det overraskende nok like bra. Han har kost med henne hele kvelden og synes det var så stas med besøk. Halen gikk hele tiden, og jeg er strålende fornøyd med ham =) Vi har gått tur med henne og hunden hennes Hans noen ganger i det siste og det kan jo også ha hjulpet. Krysser alt jeg har for at det skal gå like fint neste gang.

Ellers snakket jeg med faren til Henning tidligere, og han sa at Khan ikke virket helt i form. Hostet mye og var slakk. Håper ikke det er kennelhoste han har fått. Vi var nemlig der igår, han og Gibson lekte mye sammen. Det smitter jo fort men vi krysser fingrene for at han ikke får det og at Khan bare har en liten forkjølelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar