mandag 23. november 2009

Frisk igjen

Nå var det lenge siden sist oppdatering og jammen meg på tide. Eller hva Gerd Marit?? :-)

Gibson er blitt frisk igjen. Siden de skal holdes mest mulig i ro ved kennelhoste prøvde vi å ta noen rolige turer i nabolaget. Han kunne jo heller ikke hilse på andre hunder pga smittefaren så turer uten bånd gikk ikke. Vi prøvde å finne på litt andre ting som godbitsøk, lek innendørs. Her er en av lekene som fallt i smak. En eske med godis/leke inni.


Lenger enn onsdag holdt vi ikke ut (fra lørdag), da holdt vi på å gå på veggene alle sammen. Til tross for andre aktiviteter var han veldig rastløs. Selv om han startet å hoste med en gang han kavet seg opp var han overhodet ikke trett eller slapp. Så om kvelden da det var blitt mørkt tok vi oss en tur i sørmarka. Trodde vi skulle slippe å treffe så masse hunder siden det var mørkt men der tok vi visst feil. Han fikk jo litt øvelse da for han kunne jo ikke hilse på noen. Og de som kom løs måtte vi be om å ta i bånd. Gikk veldig fint, selv om Gibson ikke forstod helt hva som feilte oss siden han ikke fikk hilse på noen. Fant et lite området der vi ikke så noen og han fikk springe litt løs. Gjett om han ble glad :-)

Torsdag var siste dag med hoste heldigvis. Så lørdag var han klar for tur i skogen igjen. Han gikk sammen med Khan og var i himmelen. Jeg jobbet forrige helg så Gibson og Henning på overnatting hos foreldrene hans på lørdagen. Khan og Gibson fikk lekt masse så det var en trøtt gutt på søndagen.
Uka har gått og vi har vært på flere turer. Fredag møtte vi Cora igjen, lørdag gikk vi med Mira og idag gikk vi alene i skogen. Igår var vi på julebord så da overnattet vi hos foreldrene til Henning. Passet fint så hadde Gibson en plass å være, litt for lenge å være hjemme alene. Det gikk kjempefint og Gibson hadde visst vært ganske så avslappet :-)
Flere bilder fra siste tiden finnes på hjemmesiden.
Satt å så gjennom noen bilder fra i fjor. Jeg har lyst på snø og det tror jeg Gibson også ønsker seg!! I fjor kom første snøen 21 november, men ser ut til at den lar vente på seg en stund til dette året.
Her et par bilder fra første dagen hans i snøen






1 kommentar:

  1. Så skjønn og liten han var i snøen nå er han jo flott og barsk! Kjekt med en oppdatering igjen, ja! Vi har ikke hatt det så trivelig her i heimen siste del av helgen - men nå ser det ut til at vi har fått stoppet det verste!

    SvarSlett