onsdag 3. august 2011

Sommer og kos


De siste dagene har det endelig vært varmt og sol. Mandag var vi en god tur i skogen på forus så var hundene hjemme alene en god del timer da jeg og Henning reiste til Forsand for å besøke en kollega av Henning. Der var det deilig, vi grillet og koste oss i sola hele dagen.
Hundene hadde vært rolige og var fortsatt avslappet da vi kom hjem. De ligger i hver sitt bur når de er hjemme alene.

Igår var det overskyet men varmt. Vi pakket noen tepper, grillen og dro til Alsvik. Det er det ferskvannn og der var det så deilig. Siden det var overskyet fikk vi plassen for oss selv store deler av tiden vi var der. India er blitt den nye vakten hos oss og forsåvidt den nye sjefen også. Tror hun hvertfall. Så når det kom folk var det hun som var ivrigst på å kjefte. Og ikke ville hun gi seg heller, selv om vi prøvde. Gibson fikk tatt seg mange svømmeturer. India ville ikke bade, så vidt vasse.

India ser på når Gibson bader
Foto0548

Foto0544

Foto0540

Gibson bader

Så et par lek/kose videosnutter av Gibson og India.

Henning er god å leke oppå

Gibson og India finner fort roen sammen. Tror India har et lite overtak når det kommer til hvem som er sjef mellom dem. Hadde ikke trodd Gibson ville gi fra seg tronen. Men India har stort matforsvar, så her en dag røk de i tottene på hverandre på kjøkkenet. India ante at det var mat i sikte til henne. Etter det har Gibson vært veldig forsiktig når det er mat i nærheten. Hadde skjært opp noen gulerøtter i biter, siden India har allergi er det ikke mer spennende enn det. Og da jeg skulle gi dem det var Gibson snar med å dempe og snu seg til siden. Ikke ville han ta bitene heller om de havnet for nære India. Selv om hun da ikke viste noe tegn til å jage ham vekk.
India har også en del vakt. Vet ikke om hun har det hjemme eller om det bare er fordi hun er på besøk her og føler hun må passe på. Jeg prøver å stoppe henne fra det, men det er jammen ikke lett. Og Gibson så dum som han er lar seg rive med. Vi har viduer/døra oppe stort sett hele dagene nå som det er så varmt. Gibson er vandt til at folk/hunder/barn går forbi og lager lyd og pleier ikke reagere på det. Men det gjør India så da har vi bjeffekor her.

Idag har det også vært sol, men litt overskyet innimellom. Vi var en god runde i sørmarka. De fikk løpt løs og koste seg en hel haug. Så har vi bar vært hjemme å slappet av. Nå ligger India på sofaen og Gibson har rigget seg til i senga si.
Foto0558Foto0556

6 kommentarer:

  1. Ja bjeffer en bjeffer alle. Akkurat det samme når "fettern" til Stretto er her. Stretto er jo vant til alle lydene, men selvsagt skal man være med å kore ;) Innimellom tror jeg de boffer på skygger :D
    Heldigvis ikke så ille da, og gir seg som oftest når jeg drar frem godbitposen og ber de om å sitte og bli, eller gjøre triks.

    Ser ut som det er ordentlig koselig å være barnevakt :)
    Herlige videosnutter, digger koselydene, hihi :D
    Og Gibson er jo bare så flink til å svømme da, blir imponert her jeg sitter :-)

    SvarSlett
  2. Ser ut som India storkoser seg på feriekoloni, og Gibson setter nok og pris på selskapet :)

    SvarSlett
  3. Ane: Hehe koring hører med når en har besøk :)
    Ja jeg også liker de herlige koselydene. Utrolig hvor mye lyd de kan lage av å kose :)
    Nå har hun reist hjem og Gibson ligger strekk ut. Tar på med besøk..hehe :)

    SvarSlett
  4. Sååå utrolig herlige de er!! :D

    SvarSlett
  5. Ni ser ut att ha haft en fin sommar:) Många vackra fotografier. Gibson ser ut att ser ut att vara duktig att simma. :)

    SvarSlett
  6. Gry:Takk

    Lena: takk. Håper dere også har hatt en fin sommer :)

    SvarSlett