søndag 31. juli 2011

India på ferie hos oss


Torsdags kveld kom India på ferie til oss. Christine og Jens er i syden en uke så da skal India være hos oss. Torsdag da hun kom hadde Gibson stort behov for å vise at her hjemme bestemmer han. Han ga klar beskjed hvis hun nærmet seg buret eller noe som er hans. Det pleier ofte være slik, men det er som regel bare den første timen og to så er det over.
Men fredag når vi stod opp var han fortsatt slik. Etter at han har kjeftet litt løper han i buret sitt. Etterhvert gikk han i buret før han ga beskjed men når det så ut som han hadde lyst å si i fra. Dumt at han skal være slik, men det har jo gått greit.
India er ikke den som tar hint så veldig raskt, så det kan være derfor han gir veldig klare beskjeder. Litt morsomt å se på når han satte henne skikkelig på plass den ene gangen, egentlig uten at det var noe å sette henne på plass for. Da ble hun skikkelig fornærma og kjeftet igjen på han. Hehe..
Vi har blandet oss litt og han får ikke lov å gjøre slik. Men jeg ser at India heller ikke er redd for å gi beksjed hva hun mener. Hun har stort behov for å gi beskjed når det er mat på gang til henne, da knurrer hun selv om han er langt vekke. Og hvis hun ligger å hviler seg trenger han ikke nærme seg. Da også knurrer hun høyt. Gibson respekterer det og rygger.  Nå har det jo gått noen dager og det er ikke mye knuffing nå.
De er stort sett venner, det blir litt lek innimellom. Men innendørs er de veldig flinke til å legge seg ned begge to. De trenger ikke mye hjelp til å finne ro, men klarer det selv. Herlig



DSC_0279DSC_0290DSC_0311
Hehe..herlig sittestil på India

DSC_0324
Litt avslapping


DSC_0348
Henning er visst også god å herje på

DSC_0361DSC_0364
Gibson i soveposen og India under teppet

DSC_0388

Idag har vi hatt en fin tur i aboretet. Der er det nydelig. Der var det masse blåbær og India forsynte seg godt. Håper hun tåler det. Hun har jo allergi og får bare vom og hundemat med litt grønnsaker i. Men jeg tenker at blåbær kansje ikke er verre enn grønnsaker. Hun gikk rundt og spiste selv. Jeg hadde med kamera så her kommer noen bilder.

DSC_0414DSC_0445
                                                                                    Søte India

DSC_0446DSC_0428
India spiser blåbær

DSC_0486DSC_0480DSC_0477DSC_0493
India med Gibson i bakgrunnen

DSC_0495DSC_0496DSC_0500DSC_0521DSC_0532
India gir kyssen til Henning

DSC_0537
Se hvor nydelig det er her

DSC_0551
Til slutt et bilde av India på terrassen.

Det ble visst mange bilder denne gang, men jeg hadde problemer med å bestemme meg Smilefjes

5 kommentarer:

  1. Mange bilder er jo bare bra, ihvertfall når de er så fine :-)
    Måtte le litt av den sittestillingen til India, snedig ;)
    Så ut som en fin tur, godt de begynner å finne plassene sine med hverandre inne også.

    Lykke til med resten av barnevaktuken:)

    SvarSlett
  2. Takk :) Hehe, India sitter visst sånn hele tiden :D

    SvarSlett
  3. Herlige bilder!

    Kan tenke meg det blir litt knuffing med 2 pinschere i hus, de er ikke akkurat redde for å "si" sin mening... Hehe :D Men bra at det fungerer alikevel :)

    Nadira plukker også blåbær selv - viktig med antioksidanter! :p

    SvarSlett
  4. Ny blogg på oss, kjempestas om du kan gjøre om på linken hos deg. Blogspot på oss også, så nå skal forhåpentligvis bilder og tekst kunne sees overalt :)
    Lagt ved link på brukernavnet mitt.

    SvarSlett
  5. Kjempefine bilder av gullungene <3 du er flink :) India har nok storkost seg på feriekoloni, men nå er hun sliten - har ligget rett ut siden hun kom hjem.

    SvarSlett