torsdag 3. februar 2011

Multimedia message

Hehe Gibson er ikke helt fornøyd med dagens nye antrekk. Han har fått et sår mellom to klør som han hele tiden slikker på.

4 kommentarer:

  1. Nei nå ble jeg litt satt ut her. Strettis måtte også ha på denne pga av et sår på poten i går,er ikke tull altså:) (når vi er hjemme trenger han bare potesokk.) Syns Gibson er like fin selv om han har på "Cone of Shame" jeg da:) Håper det går over fort da!

    SvarSlett
  2. Næmen stakkar. Hvis du vil kan du få låne en oppblåsbar krage av oss - hvis den er stor nok til å holde ham unna potene, da. Vi investerte i den for Cora ble nesten manisk/panisk det ene døgnet hun hadde plastkrage på. Spesielt de som ikke er gjennomssiktige -og hun dunket borti dørkarmer og stoler og bord :)

    SvarSlett
  3. huff.. så kjedelig da! ikke bra med au-au...
    Og lampe skjerm er heller ikke no kult! Cocos synes at det er "kult" å måke snø ute, men kjipt inne.. vanskelig å komme under dyna... :-/
    Cocos sender god-bedring-kos til Gibson! :)

    SvarSlett
  4. Ane: Hehe, så snålt at de har sår samtidig på samme plass.
    Tenkte jeg skulle gå til innkjøp av potesokk idag så han kan ha det på når vi er hjemme med ham(hvis han vil la den være i fred da) God bedring til Strettisen også :)

    Benedicte: Haha ser han for meg måke snø med lampeskjermen :D Gibson også slet med å komme inn under teppe igår, det syns han ikke var noe morro i det hele tatt. Men merkelig nok har han ikke prøvd å fjerne den enda. Gibson sender en kos tilbake og ønsker Cocos en god helg :)

    SvarSlett