onsdag 2. september 2009

Veterinærbesøk

Idag har vi vært hos veterinæren for å sette den andre vaksinen med rabies. Gibson liker ikke veterinæren og tar halen ned med en gang han kommer ut av bilen og ser hvor vi er. Inne hilste han på en hund som hadde løpetid. Og halen gikk i hundre, helt til hunden var borte da var det ned med halen igjen. Inne hos veterinæren ville han egentlig ikke opp på bordet, men jeg løftet ham opp og det gikk greit nok. Fikk satt vaksinen og lyttet på ham så var det over.
Kjøpte cd som skal kurrere redsel for torden, fyrverkeri og skudd. Var en lang bruksanvisning med om hvordan en skal gå frem. Det kunne ta opp til flere måneder.
Håper at denne kan hjelpe, det er ikke noe kjekt å se hvor redd stakkars gutten blir når det tordner eller kommer skudd/fyrverkeri osv.

1 kommentar:

  1. Kan ta med Cora for å få halen opp hos vet'en, da!

    Cora var ganske spak og hadde lagt seg under puta innerst i buret i morges etter nattens skrall, men så fort vi sto opp og morgenens vante lyder startet diltet hun rundt som bare det. Ingenting i veien med humøret (utover å ha løpetid :-()utover det.

    SvarSlett