tirsdag 20. juli 2010

Hundeskove/Flensburg (del 2)

 

Det første vi gjorde idag når vi stod opp var å kjøre til hundeskoven 5 minutter i frab hytta. Danmark virker som et veldig hundevennlig land, hver kommune har en eller flere hundeskover. Stod på nett at de hadde så mye som over 240 slike området. Altså et skogsområde som er inngjerdet hvor hunden kan løpe fritt.  Det var ganske stort området også så vi fikk ingen følelse av at det var inngjerdet. Det er så herlig å la Gibson løpe uten bånd, ser nesten at han smiler når han får av seg båndet :-)

DSC_0310 DSC_0278

DSC_0286 DSC_0299

Var veldig varmt idag. 30 grader, så det gikk ikke lenge før han var helt pest. Måtte kjøle han ned med vann før han gikk i bilen igjen.  Så kjørte vi en tur til flensburg for å handle og kikke litt. Med så fine veier går det fort.

Et par bilder fra flensburg. (trykk  for å få de større:-))

DSC_0331 DSC_0324

Nå e resten av kvelden bare sofakos. Gibson har fått for seg at han er redd trappa i hytta. Den er ganske så bratt. Han går fint opp, men blir stående å pipe på toppen når han skal ned. Rart hva de får for seg.

Selv nye godbiter som han elsker var ikke nok til å lokke han ned.

DSC_0354 DSC_0356

2 kommentarer:

  1. Ååå ser herlig ut! Og selv om det ikke er full sol er det herlig med 30 varme, da! Her er det i underkant av 20 og veldig lave skyer - for de er så tunge av VANN!!!!! Hytte trapper er skumle - det synes Cora og. Opp klarer hun (av og til) - og før var hun jo hysterisk når vi løftet henne ned - så vi prøvde og å lokke, men nei... Så nå har hun avfunnet seg med at har hun kommet seg opp, får vi løfte henne ned uten at hun spreller som en nytrukket makrell :)

    SvarSlett
  2. merkelig med hytte trapper ja, Citrus snudde mitt i trappen på vei opp, og hoppet ned hele greien fordi hun ble så redd...

    herlig med hundeskoger når man er på ferie da, det skal jeg notere bak øret til neste år! :)

    SvarSlett