mandag 19. juli 2010

Danmark (del 1)

Nå er vi i Danmark på ferie og her er det herlig.

Vi reiste natt til søndag og var fremme i hirtshals 05.30. Det var en behagelig båttur, og Gibson så ut til å ha hatt det godt i bilen mens vi var i båten. Da vi kom i land og skrudde på gpsen så fant den ikke Danmark. Vi kjøpte den i fjor så ingen grunn til at den ikke skulle fungere. Vi ble litt småstresset men kjørte en times tid før vi fant en bensinstasjon som hadde kart. Og med kart kom vi frem. Vi var fremme ved feriehytta klokken 10 (innsjekk kl 15). Mange timer å vente, men heldigvis ventet vi bare til 11 så var det klart :-)

Mens vi ventet på hytta sjekket vi området litt

DSC_0012 DSC_0045 DSC_0048
Gibson holder utkikk utover litt av plassen                           Det ble også tid til litt soving i bilen

På plass i hytta var vi ganske trøtte etter å ikke ha sovet noe på maange timer. Gibson var litt klagete og egentlig klar for at det skulle skje noe.

Da er det fint med god utsikt fra stua:

DSC_0064 DSC_0067

Så om det ikke skjer noe får jeg vell slappe av litt  jeg også:

DSC_0061

Det ble en tidlig kveld på oss, og en urolig natt for Gibson. Ved midnatt fant han ut han måtte vakte litt. Og ellers ble det myye piping i perioder. Hvor er det blitt av feriemodusen hans som han var så god på i fjor?
Så det var tidlig opp, allerede kl 08. Da fikk jeg ringt Navigon med gpsen. Der var det god service og de fikk sendt meg ny kartpakke som jeg lastet over. Så nå fungerer Danmark også. Godt jeg hadde pcen med :-)

Etter frokost tok vi turen ut, først var vi innom veterinæren. Der Gibson skulle få ormekur(slik at han får bli med til Norge igjen når vi skal hjem). Det var fort gjort så etter det kjørte vi til Bilka på handletur. Her fikk vi handlet en god del, før vi tok turen hjem til hytta igjen. På veien tilbake stoppet vi innom et skogsområde og gikk en liten tur med Gibson.

DSC_0094 DSC_0112

                                                      DSC_0116 
                                                                                                  Varmt

Tilbake i hytta var det tid for litt grillkos :

DSC_0119 DSC_0220

Gibson fikk ny bamse, den må så klart testes ut

DSC_0234 DSC_0241

Det var alt i denne omgang. I morgen har vi ingen planer foreløpig. Vi krysser fingrer for finvær, ellers blir det vell kansje litt shopping.

3 kommentarer:

  1. Så herlig ut! Bra det ordnet seg med gps'en. Hvor er det dere er hen egentlig? Er det Elge-skineez han har fått? Kjekk leke uansett så det ut som. Fortsatt god ferie - her var det ille på morgenen, men godt og varmt - og i ettermiddag kom solen også! :)

    SvarSlett
  2. Vi er i nørre nebel, ganske langt ned i Danmark. Nærmeste store by er vell Esbjerg.
    Nei tror ikke det er det han har fått. Så etter skineez men fant den ikke. Den var ganske kjekk likevell. Ikke fyll i midten, men fyll og pip i hodet og halen. I midten er det akkurat som papir som knitrer inni.
    Her har det vært overskyet til i ettermiddag så kom solen, varmt og godt er det i hvertfall :-)

    SvarSlett
  3. der så det jammen flott ut!! kos dere!

    SvarSlett