søndag 20. juni 2010

Helga vår

Denne  helga har vært en travel men kjekk helg.
Fredag var vi i begravelse til farfaren til Henning. Det var en fin begravelse og veldig kjekt å treffe så mye familie igjen. Henning har familie som bor i Sveio ( ikke langt men det er ikke ofte vi treffes) og familie som bor i Sundsvall i Sverige.  Pluss litt slekt som ikke er så nær fra østlandet og fra Hardanger.  Så selskapet etter begravelse varte en god stund.
Etterpå dro vi hjemom og hentet Gibson. Så tok vi en tur til hundeskogen. Vi hadde med 4 av søskenbarnene til Henning på tur også. Etter turen var vi en kjapp tur innom foreldrene til Henning.
Før turen gikk hjem igjen med Gibson og vi dro til den ene søsteren til Henning. Der det var mange av søskenbarnene til Henning som samlet seg. Vi bestilte pizza og jabbet hele kvelden. Vell hjemme  i seng klokken 01 på natta. Ikke alltid jeg sovner med en gang så det var hardt å stå opp kl 09 på lørdag. Vi skulle nemlig i bryllup, og Gibson skulle få en god tur i hundeskogen før han skulle til besteforeldrene til Henning.
Vi traff Gerd Marit m/Cora og Gunn m/Emla i skogen. Han fikk seg en god runde i skogen før vi dro hjem igjen.
Vi satte fra oss buret til Gibson hos besteforeldrene til Henning og lot Gibson være hjemme alene noen timer. Fant ut det var like greit at de kunne hente han i 19 tiden. Han slapper jo godt av når han er hjemme alene og det er greit å vite at han finner roen.
Det hadde gått veldig bra når han var hos dem. Litt problemer med å slå seg til ro med en gang, men det kom seg etterhvert. Og han hadde ligget stille i natt.
DSCN0577
Vi var i bryllup til et vennepar. Det var såå kjekt, og de var nyydelige sammen.
Jeg og Henning overnattet på hotellet og kom hjem i 12 tiden idag. Gibson var såå lykkelig over å se oss igjen og var veldig fornøyd med å komme i sin egen stue igjen. Han har bare luftet seg en liten runde rundt nabolaget og siden ligget strekk ut. Det tar på å være på besøk :-)
Som oftest er det jo bare hundebilder, men idag slenger jeg med et par bilder fra bryllupet. 
DSC_0015 
Det nydelige brudeparet utenfor kirka <3
Desverre fikk jeg ingen bilder av meg og Henning. Men det var fotograf hele dagen, så kansje det dukker opp senere. Her er et av meg og Kjersti.
DSC_0085

3 kommentarer:

  1. Koselig med bryllupsbilder! Og det så ut til å være på en skikkelg koselig plass - hvor?
    Godt dere har ladet batteriene alle tre så dere er klare til AG i morgen :-D

    SvarSlett
  2. Så flink Gibson er som roer seg hos andre folk uten "mamma og pappa" tilstede - Nadira hadde nok protestert grådig på å være "alene" på natta :/
    Flotte bilder fra bryllupet - bruda haddde nyyyydelig kjole, og det hadde du også :)
    Jeg var syk så vi fikk ikke dratt på Pinscher-treffet forrige helg, desverre :/ Jeg ble såååå misunnelig når jeg så bildene derfra, det så kjempetrivelig ut! Håper vi får vert med neste gang :) :)

    SvarSlett
  3. Gerd Marit: bryllupet var på kronen gård. Aldri vært der før jeg men det var en veldig koselig plass :-)

    Gry: Ja det er vell ikke veldig populært å sove borte, men glad for at det funket noenlunde. Han har vært veeeeldig trett etterpå, men kan jo ikke nekte for at det er deilig av og til.
    Ja det var synd dere ikke fikk kommet, men håper dere får det til å passe neste gang :-)

    SvarSlett