torsdag 29. april 2010

Siste nytt

Nå har det vært stille altfor lenge på bloggen. Nesten så jeg må tenke etter hva vi har gjort i det siste :-)

For et par uker siden var vi en tur på stranda med India og da var også Tira med. En pinscher fra Xitamiz som vi ikke har truffet før. Hun er 1 mnd eldre enn India så det ble mye lek. De koste seg en hel del og fikk løpt masse. Jeg hadde med camera, men bare det lille. Så desverre ble det verken mange eller veldig bra bilder.

 DSCN0542

DSCN0553

Ellers hadde jeg med kamera en dag  vi var i Sørmarka.

DSC_0746

Som vanlig er pinner i fokus. Gibson blir aldri lei…

DSC_0778

DSC_0813

 

Igår hadde vi besøk av ei vennine med dachsen Hans. Det gikk over all forventning. Gibson stresser seg litt opp med besøk av andre hunder. Men det var ingen krangling. Gibson fikk hvile seg i buret etter en stund.

DSC_0829

 

Idag har vi vært på agility. Traff Gerd Marit og Cora der også.
Gibson ville ikke gå over bommen når vi kom. Den samme som han fikk fullstendig stopp på sist gang. Men da vi gikk på nedre banen gikk han på bommen. Den andre bommen er en annen farge, men vet ikke om det kan være sannsynlig at de legger merke til slikt. I hvertfall så følte jeg han var stolt da han trosset frykten sin og gikk over. Da gjorde han det mange ganger etterpå:)  Slalomen gikk også fint. Gerd Marit mente han sikkert kunne klare den uten føring. Prøvde det, men så langt er vi ikke kommet enda. Jeg trenger fortsatt føre litt med foten.
Men syns jo han er flink likevell :-)

Nå er det kveld og sofakos. Gibson har selv pakket seg inn i teppet. Hehe..

DSC_0849

3 kommentarer:

  1. Han er blitt superflink på slalomen. Gardinstenger på IKEA i hagen sier jeg - så går slalomen snart av seg selv :D Så kan du trene når du vil. VI må jo sette opp vippe og balanse her - for makan til stuking i går på Cora! Øvde oss på lekeplassen i dag - og det gikk bedre - kanskje de skiller på farger??? Flinke er de uansett - ikke logisk for hunder å følge oss alltid!

    SvarSlett
  2. Forresten, hvem er det sin Pinscher - er det de som Christine gikk på kurs med? Kjekt med flere av oss!

    SvarSlett
  3. Tror Gibson og Citrus hadde gått godt overens..... he he

    SvarSlett