lørdag 10. april 2010

Agility og diverse

 

På mandag møtte vi Cora og India i Sørmarka der de koste seg og fikk løpt en hel del.
Vi hadde allerede bestemt oss for å ta en tur innom agility også. Siden det fortsatt var påske var det folk på banen tidlig. Da vi kom der så jeg  med en gang at dette var ikke det samme som sist vi var der. Gibson var ikke like gira og virket heller ganske uintressert. Men vi fikk han med på noen hinder likevell. Slalomen syns jeg han begynner å bli ganske god på, har enda et stykke igjen til de som er i toppen. Gerd Marit fikk tatt noen bilder som jeg stjal av henne.

Her et av meg og Gibson som øver slalom

SRMARK~3

Plutselig mens vi holdt på å ta noen enkelt hinder fikk Gibson et lite “angstanfall” kan vi vell kalle det. Han var plutselig kjemperedd for balansen. Møne løp han over uten problemer men når det kom til balansen ble han bare stående med halen mellom bena stakkars. Vet ikke om han innbilte seg at det var vippa, for den ville han heller ikke over. Men tror vi kan konkludere med at han allerede var blitt trøtt etter turen, og at det ikke var noen god ide å være på agility banen etterpå. Han hadde rett og slett ikke dagen. Bedre lykke neste gang

Gerd Marit fikk også med et bilde mens stakkars gutten stod der med de flate ørene og halen ned.

SRMARK~1 

Så etter mandag tok vi et par fridager der vi ikke gjorde annet enn noen lufteturer i nærområdet.
Torsdag var vi klare for tur igjen og jeg og Christine tok en tur med Gibson og India i hundeskogen om formiddagen. Solen tittet frem og det var såå herlig. Vi gikk inni skogen og Monica med den dårlige stedsansen sin klarte å rote dem vekk en liten stund, men vi fant ut igjen til slutt :-)

Da vi kom hjem fikk Gibson senga si ut på terrassen, det var jo så deilig vårsol.

DSC_0716

DSC_0717

Forresten har jeg oppdatert hjemmesiden litt, den er blitt mer vårlig.
Fikk hilsen fra oppdretteren vår at nå har Gibson også fått kennelnavnet registrert. Så nå heter han Magleddies Larsson, fint kennelnavn!! :)

2 kommentarer:

  1. "Måtte reddes med SeaKing etter å ha gått seg vill i skogen"...he-he fant denne overskriften på ei nettavis etter å ha lest bloggen din :-)! Trodde ikke det var mulig å gå seg vill i Hundeskogen, men godt dere fant fram igjen. Herlig med terrassebilder igjen - nå er det SOOOOOL!

    SvarSlett
  2. Agility ser utrolig morsomt ut, det skal jeg prøve med Nadira når hun blir eldre også :) Blir spennende å se om hun liker det eller ei.
    Koselige terasse-bilder, nå er det godt med vår! ;)

    SvarSlett