fredag 26. februar 2010

Besøk av India

Tirsdag kveld var India, Christine og Jens hos oss så India skulle bli litt husvarm. Det gikk fint. Gibson vakter litt på tinga sine, men vi prøver å passe på at han ikke får lov til å gå over grensa. De hadde seg noen springerunder på gulvet og for en gang skyld var også Gibson med på leken. Det er han ikke når de er utendørs.
Her er et bilde av dem når de leker















Idag var vi en tur med India og Christine på Hafrsfjord så Gibson og India skulle få løpe litt. På vei hjem skulle jeg bare innom veterinæren å få siste stempelet i passet til Gibson og be dem se om jeg måtte bestille time til en klump han hadde fått på penisen.
Hun ville sjekke det skikkelig og hadde tid med en gang. Siden Gibson ikke liker veterinæren måtte han få noe å sove på. Hun stakk hull på den lille klumpen for å se om det var puss i men det kom ingenting ut. Han så litt irritert ut under forhuden så hun mente det kunne være en liten betennelse. Skal skylle han noen ganger til dagen og fikk med en salve som skal sprøytes inn. Stakkars Christine og India som var med i bilen måtte jo vente på oss en time.

Når jeg kom hjem var Gibson tydelig misfornøyd og syns synd på seg selv. Han var veldig trett og jeg og Henning måtte le litt av sovestilen hans.

Ikveld kom Christine og Jens for å levere India som vi skal passe i helgen. Siden Gibson fortsatt var så trøtt så var han litt gretten når hun kom. Han fikk gå i buret sitt å ligge en stund. Når Christine og Jens gikk hjem tok vi dem ut så de fikk lufte seg litt begge to. Da de kom inn igjen var de klar for en lekerunde. Det er så kjekt å se at Gibson er med på leken og han så ut til å like det. Fikk selvfølgelig knipset en del med camera.
Fikk faktisk så mange at det var vanskelig å bestemme seg hvilke jeg skal legge ut her :-) Så det blir et par her og noen av de andre kan sees på hjemmesiden

Etter leken var de begge utslitt. Etter en liten tissetur ble de lagt i hver sine bur og det har vært stilt siden. Er helt imponert og håper det fortsette utover natten :-)






5 kommentarer:

  1. Så artig når de trives så godt sammen da!! Er det noen sak og passe hunder da? :o)

    SvarSlett
  2. Hehe..mer arbeid men utrolig kjekt :-)
    hun er jo bare 4 mnd og så herlig :)

    SvarSlett
  3. Så skjønne de er! Kjekt med valper - men litt stress også regner jeg med - kanskje Gibson og syns det på søndag - skal se han sover i hele neste uke! Godt det gikk så fint og at de roet seg for kvelden!

    SvarSlett
  4. Døøøh! Siste innlegg var i forrige måned!!!! Come on!

    SvarSlett
  5. Vilka helt underbara bilder :). Inne och tjuvkikar på Rosas (och Ladys) syskon i väntan på att valparna föds. Det är så roligt att se hur fina de är. Helt underbar sovstil, förresten ;).

    SvarSlett