søndag 11. oktober 2009

Helga

I det siste har ikke været vært så veldig bra. Vi har hatt mye vind og regn. Så det har blitt en del løpeturer med Khan på marka. Deilig det også men det er jo kjekkest når vi får gått skikkelig tur i skogen. Her venter Gibson på Khan og det er jo så kjedelig.
Her har vi Khan, han er blitt ganske så stor. Her har vi en pause fra all løpingen.
I helga derimot så har været vært så deilig og vi har hatt 3 dager på rad i skogen. Fredag var vi der med Cora, det var kjekt. Har ikke sett Gerd Marit og Cora på lenge nå.

Lørdag var vi der med noen venner og hunden deres Hans. Og idag har vi vært der med Khan.

Venter på Hans, kommer han snart...



Møtte på Simba idag også, han treffer vi ofte i skogen :-) Han er en blanding av pinscher og border collie. Ble ingen bilder med Hans desverre. Han var opptatt av å snuse rundt og hadde ikke tid til å stå stille for å bli tatt bilde av :-)

Etter at vi hadde gått tur i skogen, måtte vi bli med Henning innom jobben å vaske bilen. Litt kjedelig synes Gibson, men når jeg fant frem ballen ble det litt kjekkere.

Gibson tok seg en pause på plankene borti hjørnet.

Har blitt dårlig med agility de siste ukene også desverre. Har ikke vært der på 3 uker nå, har ikke passet. Men til uka må vi prøve få det til igjen. Skal bo hos foreldrene mine denne uka, de skal bort så da skal vi være der med bror min og Tira. Blir sikkert mye tur på oss siden jeg har friuke :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar