tirsdag 20. desember 2011

Hvor blir dagene av??

Oioi nå er det lenge siden jeg har oppdatert bloggen. Har blitt sjelden denne høsten.
Kansje fordi det ikke har vært så mye å blogge om :)
For Gibson sin del har det vært en rolig høst, det har blitt lite hundetrening. Turer får han selvfølgelig. Men det har vært en del mer båndturer og ikke bare løpe i skogen turer. Det har vært veldig mye drittvær denne høsten så det er en av grunnene til mindre aktivitet. Jeg har begynt på håndball igjen etter maange års pause så nå går det to kvelder i uka pluss søndagen vekk på det. Sosialt, god trim og veldig kjekt :) Ganske nyoppstartet lag uten for høyt nivå. Passer meg perfekt. Føler ukene går kjempefort og jeg forstår ikke hvor dagene blir av.
Nå er det jo jammen snart jul også. Alle julegavene er handlet inn, nå er det bare husvasken (som skal gjøres imorgen) og mathandelen som gjenstår før alt er i boks. Snøen har latt seg vente på, i ettermiddag fikk vi masse snø. Så det ble traffikk kaos, men det begynte å regne igjen ikvell så det varte ikke lenge. Vil ha snø til julaften så det var surt.
Nyttår er heller ikke langt unna og vi gruer oss allerede. Trist det skal være slik, men vi får bare krysse fingrene. Jeg har bestilt hørselsvern til Gibson, håper det snart dukker opp i postkassen. Har et håp om at det kommer frem i tide. Jeg har bestilt mine fra Usa da de var ganske mye rimeligere der enn i Norge. Blir spennende å se om han vil ha de på seg.
Så nyttårsaften i år blir en stille og rolig kveld hjemme med god mat og tv.

Tidligere i uka var vi en tur i Sørmarka med Leika. De flytter nå tilbake til Bergen så det blir ikke flere turer med henne. Mulig vi treffes når hun kommer tilbake til Stavanger neste høst for å fullføre noen måneder med skole.
Idag var vi en herlig formiddagstur i Sørmarka med India og Christine.
Har noen mobilbilder å dele, men ingen nye. Disse er fra oktober og november.

I hundeskogen har de i lang tid holdt på med hogging av tømmer. Ligger store hauger langs stien og de klatrer hundene på.

2011-10-22 16.31.10     2011-10-22 16.23.202011-10-22 16.38.28    2011-11-12 14.47.18
       Gibson har oversikten                                                        Leika og Gibson
     
2011-11-12 14.47.53   2011-11-12 14.49.11
Leika følger med på om Gibson finner noe spennende

2011-11-12 14.48.52
Leika ser noe spennende på stien

Så fra en tur i Sørmarka med India
2011-10-24 14.23.44  2011-10-24 14.36.20

Et par fra en tur i skogen i helga som var
20111217_130644  20111217_130950

Som avsluttes med avslapping i senga
2011-11-26 01.43.49

4 kommentarer:

  1. Så moro med en oppdatering fra den kanten :D Skjønner godt at dagene dine flyr avgårde jeg, med 3*håndballtrening i uka. Og dere har kjøpt inn alle julegavene! Her er det såvidt begynt..:p Uff, er så leit at nyttårsaften er så lei for så mange hunder rundt om, deriblant Gibson stakkar. Hadde det bare vært i noen timer man hadde skutt opp raketter så hadde det enda vært noe, men blir jo skutt opp i hytt og pine. Men virker som det har blitt liiitt bedre de siste årene akkurat det der. Spent på å høre om hørselvernene virker. Og om Gibson vil ha de på seg ;p Du får si til han at han er ikke den eneste, jeg tar også på meg det om jeg blir tvinget med ut for å se på rakettene her i byen :D ( Har reist på hytta de siste årene altså )
    Så masse fine bilder fra turene deres, jeg må nok stjele noen av Laika og Gibson ( skal skrive hvem jeg har tatt de fra altså! ) så rop ut fort om jeg ikke får lov :)
    Ønsker dere alle tre en fredelig og koselig julefeiring, kos dere masse :) Hilsen oss tre her i Oslo ;)

    SvarSlett
  2. Endelig. Ikke bare lite trening vi har jo heller ikke hatt så mange gode turer. Håper det finnes tid for oss alle nå i juleuka i det minste. Håper at Nyttårsaften går forholdsvis greit og at han "skjønner" hørselvernet :) Må nesten be om bilder av gibbe med ørevarmerne ;) Tøffe deg som har tatt opp igjen håndballen da! Sikkert travelt - men det er jo så gøyyyyy! Dere har ihvertfall vært flinkere enn oss til å komme dere på tur - for oss er det jo mørkt når vi går, og når vi kommer hjem - ;( Men nå har sola snudd - JIPPI! Vi snakkes!

    SvarSlett
  3. Ane: Ja jeg er også spent. Bare håper de kommer frem i tide. De er hvertfall på vei. Hadde vi hatt en hytte på fjells hadde det vært alternativet vårt også, men i år får vi holde oss hjemme så kan han gjemme seg om han føler han må.
    Klart du kan stjele bilder ;)

    Gerd Marit: ja vi krysser fingre for nyttårsaften, hjelper vell ikke akkurat på at hans edle deler vokser igjen. Så chippen er nok på vei ut av kroppen. Vi får se hvilken forandring det gir han. Syns godt det kunne vart til etter nyttår men det ser ikke slik ut. Bilder skal du få når ørevarmerne er på plass ;)

    SvarSlett
  4. Vad kul att du spelar handboll, det är tufft när det tar så mycket tid :)
    Vilka fina bilder du har lagt ut:)
    Vi håller tummarna för att det blir ett nyår utan så mycket fyrverkerier.

    GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!
    Kram

    SvarSlett